Integrace hosting: Datacenter videoreport op tweakers.net

Integrace heeft zijn hostingomgeving ondergebracht in het hypermoderne Eindhovense datacenter van Interconnect. In een videoreport besteedt tweakers.net aandacht aan de innovatieve opzet van dit datacenter.

Een belangrijke reden voor Integrace om de hosting activiteiten integraal onder te brengen in het Eindhovense Interconnect datacenter is gelegen in de grote aandacht voor milieuaspecten. Door een innovatief koelsysteem is het energieverbruik van het datacenter stukken lager dan in datacenters met een traditionele aanpak. Maar ook in andere aspecten onderscheidt dit datacenter zich van de concurrentie.

Tweakers videoreport Interconnect datacenter Eindhoven In een videoreport van tweakers.net gaat technisch directeur van Interconnect, Jeroen Stevens, in op de innovatieve kenmerken van het Interconnect datacenter. 

Het datacenter komt daarbij aardig in beeld. Dus wilt u eens achter de schermen kijken, en zien waar uw site, shop of dedicated server nu uiteindelijk is ondergebracht, dan heeft u nu de kans. 

Zie ook: Verhuizing hosting naar Interconnect datacenter Eindhoven.