Inkoopadministratie voor webshops

Als uw webshop groeit vergt het beheer van orders, voorraden en inkopen steeds meer tijd. Het Integrace Webshop Dashboard is een praktisch gereedschap om dit beheer te vergemakkelijken. Het dashboard omvatte al ondersteuning voor orders en voorraden; in de laatste release is hier nu ook de inkooporderadministratie bijgekomen.

Het lijkt zo'n simpel proces: een order komt binnen, de bestelling wordt verzameld en verzonden, en de voorraad wordt aangevuld door het product opnieuw te bestellen bij de toeleverancier. Of nog eenvoudiger: de order wordt direct doorgezet naar de toeleverancier. Toch kan dit proces in de praktijk nog heel wat haken en ogen hebben. En dat geldt zeker als het wat drukker wordt in de shop. 

Automatiseren dan maar, zult u zeggen. Helaas zijn er voor de middelgrote webshop echter niet veel standaard oplossingen voorhanden, en maatwerk is kostbaar.

Om het leven ook op dit gebied wat aangenamer te maken heeft Integrace het Webshop Dashboard ontwikkeld. 

Dit Webshop Dashboard biedt een praktische aanpak voor het proces van orderbeheer, voorraadbeheer en nu ook: inkooporderbeheer

Het Webshop Dashboard is een ideale tussenfase tussen de spreadsheets waarmee de meeste webshophouders beginnen, en de dure ERP-oplossingen die uiteindelijk nodig zullen zijn om een webshop met zeer hoge volumes succesvol in de lucht te houden.

 


In het document Webshop dashboard: inkoopadministratie leest u hoe het inkooporder proces met dit gereedschap verloopt. U kunt het document hier inzien, of het downloaden: download Inkoopadministratie met het Webshop Dashboard. Wilt u meer lezen over orderbeheer en voorraadbeheer met het Dashboard? Bekijk dan het artikel Orderbeheer en Voorraadbeheer in uw webshop, elders op deze site.