Spotlight: Ausnutria Hyproca BV

Met de livegang van www.kabrita.com is weer een exemplaar toegevoegd aan de snel groeiende verzameling websites van Ausnutria Hyproca BV. Alle websites zijn gerealiseerd door Integrace, en worden centraal beheerd met SiteManager CMS.

Ausnutria Hyproca BV is een snel groeiende groep van bedrijven in geitenmelkproducten. De samenwerking met Integrace is eind 2007 gestart vanuit één van deze bedrijven, CBM BV. Voor CBM is een meertalige website ontwikkeld, in combinatie met een zoekmachine-optimalisatie traject en een AdWords advertentiecampagne voor de wereldwijde promotie van de CBM producten. Dit succesvolle project heeft daarna geresulteerd in de ontwikkeling van nog veel meer websites voor Ausnutria Hyproca. We zetten ze graag eens op een rijtje.

     
   

CBM BV

De kernactiviteit van CBM is het ontwikkelen, produceren en vermarkten van   geitenmelkpoeders, bijvoorbeeld volle geitenmelkpoeder en magere geitenmelkpoeder. Daarnaast biedt CBM ook andere specialiteiten op het gebied van geitenzuivel, bijvoorbeeld geitenboter, geitenroom en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

De website is meertalig, met onder meer een Arabische variant. De taalvarianten hebben eigen URLs.

www.goat-milk-powder.com (Engelstalig)
www.lait-de-chevre.com (Franstalig)
www.leche-de-cabra.com (Spaanstalig)
www.goat-milk-products.com (Arabisch)

     
   

Holland Geiten Melk BV

Holland Geiten Melk is verantwoordelijk voor het inzamelen en controleren van de melkstroom en de relaties met de aanleverende geitenhouders. De geitenmelk wordt binnen HB Food Group verspreid over de verschillende bedrijven en verwerkt tot een scala van eindproducten.

De HGM website geeft de aangesloten geitenhouders o.a. toegang tot een extranet. Geitenhouders hebben uitsluitend toegang tot de informatie waarvoor zij zijn geautoriseerd en worden automatisch per mail geattendeerd op wijzigingen van die informatie.

www.hollandgeitenmelk.nl

 
     
   

Kabrita Geitenzuivel

Kabrita Geitenzuivel is actief op de B2C markt als expert op het gebied van geitenmelk producten. De Kabrita geitenmelkproducten worden uitsluitend gemaakt van echte Nederlandse geitenmelk. In het assortiment vinden we verse geitenmelk, geitenyoghurt en langhoudbare geitenmelk. De Kabrita Geitenzuivel website is gericht op de productpromotie in Nederland.

www.kabrita-geitenzuivel.nl

 
     
   

Kabrita BV

Kabrita BV levert geitenmelkpoeder voor baby’s. Hierbij is voor elke ontwikkelingsfase van de baby een voor die fase geoptimaliseerd product ontwikkeld. Kabrita wordt wereldwijd geleverd en is onder andere populair in China.

De Kabrita website is beschikbaar in het Engels; een Chinese variant zal nog volgen. Verder is ook een webshop in ontwikkeling.

www.kabrita.com 
   

Ausnutria Hyproca BV

Ausnutria Hyproca is weer de moeder van HB Food Group. Onder deze holding vinden we ook diverse productiebedrijven: Hyproca Dairy uit Ommen, Lypack uit Leeuwarden, en Hyproca Lyempf uit Kampen. Ausnutria Hyproca BV is hiermee de grootste producent van geitenmelkpoeder in Europa. Daarnaast is het bedrijf in Nederland  de enige producent van biologische koemelkpoeders, de 3de grootste boterproducent, en de 4de grootste melkpoederfabriek.
www.ausnutria-hyproca.com 
     
   

Hyproca Dairy BV

Hyproca Dairy is de oudste loot aan de Ausnutria stam. Dit productiebedrijf is opgericht in 1897 en produceert boter, room, een ruim assortiment aan melkpoeders, geconcentreerde melk, en vloeibare melk in bulk.

www.hyproca-dairy.nl