Websites en Actiesites voor LenGo Truckparts

LenGo Automotive Group is één van de grotere DAF dealers in Europa. Recent is een traject ingezet voor herontwerp en herbouw van alle LenGo websites. De eerste daarvan - voor LenGo Truckparts - is vorige week live gegaan.

LenGo Automotive Group levert een totaalpakket dienstverlening  voor de bedrijfswagenbranche.  De groep  is momenteel met ongeveer 1050 medewerkers actief in 5 landen: Nederland, België, Duitsland, Polen en Rusland. LenGo is gespecialiseerd in DAF Trucks, maar voert ook de merken Fiat, Iveco en Volkswagen.

LenGo is onder diverse merknamen actief in de markt. Bekende namen in de regio Brabant zijn De Burgh (met 3 vestigingen in de regio Eindhoven) en Van Hooft Bedrijfswagens. Alle merken zijn met een eigen uitstraling en eigen websites actief in de markt. Het was gewenst om hier meer eenheid in te krijgen. Hiervoor is een vast stramien ontworpen, waarbinnen de diverse bedrijfsonderdelen zich toch zelfstandig oner eigen merk/logo kunnen profileren.

 

LengoTruck Parts: website ontwerp en realisatie Integrace BV

LenGo Truckparts

Www.lengotruckparts.com is de eerste in de reeks van nieuwe websites die conform dit stramien is gerealiseerd. Via deze site biedt LenGo een breed assortiment van volledig gereviseerde onderdelen voor DAF Trucks aan. De site is gekoppeld aan het back-office / ERP systeem van LenGo, en beschikbaar in 8 talen. Naast Nederlands zijn dat onder meer Pools, Russisch en Tsjechisch. Alle sites voor LenGo worden centraal onderhouden met SiteManager CMS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actiesite DAF LF 45: website ontwerp en realisatie Integrace BV

Actiesites De Burgh en Van Hooft

Naast de site voor LenGo Truckparts draaien momenteel tevens enkele actiesites voor de bedrijfsonderdelen De Burgh en Van Hooft.  Via de sites lfaanbieding.deburgh.com en  lfaanbieding.hooft.nl wordt een actiemodel (de DAF LF45) aangeboden tegen een gereduceerde prijs. De actiesites vormen een onderdeel van een bredere verkoopactie waarin ook andere media zijn betrokken.

 

Online marketing via AdWords

Integrace tekende in deze trajecten niet alleen voor ontwerp en realisatie, maar is voor zowel de bedrijfssites als de actiesites ook verantwoordelijk voor inrichting en beheer van de  AdWords campagnes.

In de komende maanden zullen ook de andere LenGo bedrijfsonderdelen worden uitgerust met sites volgens het nieuwe site-stramien. Na afronding van dit traject beschikt de LenGo Automotive Group over een consistente en aansprekende uitstraling – en een solide basis voor verdere uitnutting van het internet als marketing- en verkoopkanaal.