Kabrita lanceert Shoxl webshop

Kabrita levert wereldwijd geitenmelkvoeding in poedervorm. Voor de verkoop wordt gebruik gemaakt van een standaard Shoxl webshop, die qua vormgeving is aangepast aan de gewenste merkuitstraling. De Kabrita webshop is een uitstekende illustratie van de mogelijkheden die Shoxl qua vormgeving biedt.

 

abrita geitenmelkvoeding: online te koop in een Shoxl webshop Kabrita Gold Geitenmelkvoeding is een product van Ausnutria Hyproca, een groep van Nederlandse zuivelbedrijven met een prominente marktpositie wereldwijd. Het product werd eerder als zuigelingenvoeding verkocht onder de naam Cabrima. Hoewel het voldoet aan alle normen die voor zuigelingenvoeding gelden, is de term zuigelingenvoeding vooralsnog gereserveerd voor producten op basis van koemelk en soja – reden voor Hyproca om het product te herpositioneren.

Het nieuwe product wordt voor de Nederlandse markt gelanceerd op de 9-maanden beurs, een evenement voor aanstaande/ jonge moeders dat momenteel plaatsvindt in de Amsterdam RAI. Tegelijkertijd wordt ook de nieuwe webshop voor Kabrita geitenmelkvoeding gepresenteerd.

De nieuwe Kabrita webshop is gebaseerd op het standaard Shoxl webshop platform. De shop is volledig toegesneden op de Kabrita huisstijl, maar verder qua onderliggende technologie volledig standaard. Voor het ontwerp van de Kabrita shop tekende het Ommense ontwerpbureau Mooi Creatie.

De Kabrita shop is een uitstekend voorbeeld van de mogelijkheden van Shoxl om op basis van een standaard webshop toch te komen tot een geheel eigen uitstraling. Alle vormgeving is hierbij vastgelegd in afzonderlijke bestanden (CSS). Dat hiermee een grote variëteit aan vormgevingen kan worden bereikt blijkt wel als we de Kabrita shop vergelijken met bijvoorbeeld de Walra Store: dit is technisch dezelfde shop, maar ziet ú het?