Vacature Account Manager

Interesse in een commerciële functie bij een leidend bedrijf op het gebied van content management systemen?

Integrace heeft een positie vacant voor een jonge en gedreven sales die in staat is om 'new business' te genereren.

Integrace ontwikkelt geavanceerde web-toepassingen en standaard CMS-applicaties. Wij richten ons daarbij vooral op middelgrote bedrijven en overheidsinstanties. Onze systemen zijn leidend in hun klasse, volledig gebaseerd op Microsoft .Net technologie, en zeer flexibel. Onze klanten beheren en publiceren een breed scala van digitale informatie met  onze technologie. Voldoende ammunitie dus voor een succesvolle verkoopinspanning!

Als account manager new business is je doelstelling om nieuwe klanten te verwerven. Je werkt op gestructureerde wijze aan het zelfstandig identificeren van leads. Jouw taak is vervolgens om tot een eerste afspraak te komen en de opportunity verder te kwalificeren. Daarna geef je sturing aan het offertetraject en zorg je dat de prospect klant wordt.

Jouw profiel? Je hebt aantoonbare ervaring met de verkoop van web-applicaties en/of CMS-software. Je werkt zeer zelfstandig. Je bent resultaatgericht, en communiceert op directieniveau. Je hebt een opleiding op HBO niveau in een commerciële richting.

Als je je in het geschetste profiel herkent en je aangesproken voelt door ons bedrijf, nodigen wij je graag uit om je CV te zenden aan