Catalogus GebuVolco ook op mobiele apparaten

IJzerwaren groothandel GebuVolco heeft het uitgebreide assortiment volledig beschikbaar op internet via website en EZ-base. Met een mobiele website speelt GebuVolco handig in op het toenemende gebruik van mobiele apparatuur, zodat klanten op elk gewenst moment de catalogus kunnen checken.

Mobiele catalogus

Met klanten in de bouw, industrie en doe-het-zelf branche uit heel Europa is het van belang dat het assortiment van GebuVolco online goed toegankelijk is. De groothandel is daarom aangesloten bij EZ-base, een webbased platform waarbij vraag en aanbod in de ijzerwarenbranche samenkomen. Voor de mobiele website is het assortiment van ijzerwaren, schroeven, draadproducten en persoonlijke beschermingsmiddelen omgevormd naar een mobiele weergave. Met de mobiele website kan het complexe assortiment op een aantrekkelijke manier overal gecheckt worden, dus ook tijdens werkzaamheden waarbij producten uit de catalogus gebruikt worden. Het process van online uitbreidingen is nog niet voorbij, gewerkt wordt nog aan een QZ shop, een aparte shop voor het GebuVolco’s merk QZ.


Mobiele website als app

Voor GebuVolco werd een mobiele catalogus ontworpen die veel wegheeft van een app. De mobiele website is onder anderen uitgerust met een multitaal functie. Voor de toekomst staan nog een zoek en filterfunctie op het programma, om zo het gebruiksgemak van de mobiele website nog verder te vergroten. De mobiele website is zo ontworpen dat deze werkt op iOS, Android en Windows Phone. Op het iOS besturingssysteem wordt de mobiele catalogus in een iPhone uiterlijk weergegeven. Bij Android en Windows Phone heeft de website een neutrale vormgeving, waarin swipe en andere functies verwerkt zijn.