UGS Benelux kiest voor Site Manager

UGS, marktleider van product lifecycle management producten als  Solid Edge, gaat Site Manager inzetten voor haar Benelux site

UGS PLM Solutions, een fusie van UGS en SDRC, is momenteel markleider op het terrein van product lifecycle management. Binnen de Benelux is UGS al 25 jaar nummer 1 met CAD/CAM/CAE en PDM oplossingen. Het bedrijf werkt nauw samen met zijn klanten bij het creëren van oplossingen om het innovatie proces naar een digitale omgeving te transformeren en daarmee het PLM concept gestalte te geven. Tot de klantenkring behoren gerenommeerde bedrijven als ASML, DAF Trucks, Philips, Picanol, Samsonite, Donaldson, Sadef en Vitalo.

Op 14 maart j.l. is UGS door EDS voor een bedrag van ruim 2 miljard dollar verkocht aan 3 partijen in de grootste privé investering ooit in een IT bedrijf. In het kader van die verkoop wordt ook de site herontworpen. Integrace is gekozen als de Nederlandse partner in dit traject. De nieuwe site voor de Benelux vestiging zal volledig worden onderhouden met Site Manager, het Integrace CMS. De nieuwe site zal in juni live gaan.