Nederlands- en Duitstalige website voor Resc-Q-Assist

Vorige week is de nieuwe website voor Resc-Q-Assist live gegaan. Integrace realiseerde voor Resc-Q-Assist een herkenbare, responsive website, waarbij gebruiksgemak de hoogste prioriteit had. Responsive design maakt het mogelijk dat de website op alle mobiele apparaten is. Naast grote beeldschermen wordt dezelfde website dus ook perfect weergegeven op bijvoorbeeld smartphones en tablets.

Het product dat Resc-Q-Assist biedt is een eerste hulp- en reddingssysteem, dat bedoeld is om onervaren en onzekere hulpverleners houvast te bieden. Met duidelijke, eenduidige aanwijzingen wordt de hulpverlener door een noodsituatie heen geloodst. Resc-Q-Assist is zeer herkenbaar door de duidelijke, felle huiskleuren geel en rood. Deze huisstijl komt dan ook terug in de website, die onmiskenbaar Resc-Q-Assist uitstraalt.

Het doel van Resc-Q-Assist is om mensen door noodsituaties heen te helpen met behulp van korte een duidelijke aanwijzingen. Een bijpassende website voor dit bedrijf moest dan ook vooral overzichtelijk en duidelijk zijn. Er werd daarom gekozen voor een helder, herkenbaar design. Het responsive design is zeer gebruiksvriendelijk en op elk beeldschermformaat perfect te openen. De website heeft een Duitstalige en een Nederlandstalige versie. 

 

voorbeeld responsive website Resc-Q-Assist

 

responsive website rescqassist voorbeeld