Bezoek Shoxl op de Webwinkel Vakdagen 2015

Je hoeft niet per se een webdesigner, webdeveloper, e-commerce specialist of webshop eigenaar te zijn om te hebben gehoord van de Webwinkel Vakdagen. Grote kans dat je er wel eens van gehoord hebt. De Webwinkel Vakdagen is 1 van de belangrijkste vakbeurzen van de Benelux. Elk jaar komen er duizenden bezoekers op af die geïnteresseerd zijn om een maximaal en optimaal rendement uit hun online strategie te kunnen halen. Deze editie verwacht de organisatie zo’n 11.000 bezoekers. En Integrace is, met het Shoxl platform, aanwezig!


De Webwinkel Vakdagen zijn verdeeld in 6 thema’s waaronder bijvoorbeeld Logistiek & Klantcontact, Marketing en Technologie. Elke thema heeft eigen zone waarin je als bezoeker praktische tips over bijvoorbeeld CMS’en, betaaloplossingen, e-commerce platforms of SEO & SEA kan vinden. Met zo’n 250 e-commerce leveranciers is het de nummer 1 e-commerce beurs van de Benelux. Waar je ook informatie of advies over wilt, op de Webwinkel Vakdagen moet dat vast geen probleem zijn. Op de beurs krijgen bezoekers een totaal overzicht van alle oplossingen die helpen om een optimaal rendement te behalen. Grote spelers zoals bijvoorbeeld PostNL zijn aanwezig maar ook Shoxl, het e-commerce platform van Integrace, heeft een eigen stand op de beurs!


Shoxl @ WWVD

Of je nu op zoek bent naar een high-performance platform voor je webshop omgeving omdat je graag wil doorstromen of een snel inzetbare oplossing e-commerce, Shoxl geeft daarover heel graag advies! Wil je wellicht samenwerken met Shoxl en partner worden? Ook dat kunnen we natuurlijk bespreken. Bezoek ons daarom ook op woensdag 21 januari en donderdag 22 januari op standnummer T27 in de Jaarbeurs Utrecht. 

Meer informatie vind je op de website van Webwinkel Vakdagen.