PrintManager transformeert XML naar PDF voor alle mogelijke toepassingen

GUV uitvaart beheer maakt gebruik van Integrace’ PrintManager voor het geautomatiseerd produceren van gedenkboekjes. Een toepassing van PrintManager die nieuw was voor ons, maar desalniettemin zeer goed te realiseren. Hieruit blijkt wederom dat PrintManager een handige tool is die voor allerhande problemen de juiste oplossing kan bieden.

PrintManager transformeert XML documenten naar PDF. Deze documenten worden direct naar de huisstijl geconverteerd in PDF.

Andere toepassing van PrintManager zijn bijvoorbeeld het genereren van pakbonnen en facturen, maar ook de generatie van productcatalogi. Met professioneel ontworpen templates krijgen alle PDF documenten direct een professionele uitstraling. Deze tool wordt veel gebruikt door ondernemers waarvan de webshop software of ERP-software geen eenvoudige mogelijkheid biedt PDF documenten in de huisstijl te produceren. PrintManager is eenvoudig te implementeren en daarom in veel gevallen een passende oplossing.  Of het nu eenvoudige of complexe documenten zijn, PrintManager is voor beide geschikt. 

GUV gebruikt het product om nabestaanden van een overledene de mogelijkheid te geven een gedenkboekje samen te stellen. Zij kunnen kiezen uit verschillende modules, en hier foto’s en teksten aan toevoegen. De opmaak van deze gedenkboekjes wordt dan automatisch toegepast via PrintManager.   

Meer informatie over PrintManager vindt u hier.