Themasites zonder moeite

Een themasite binnen een half uur: flexibilteit in publiceren ten top!

Met de themasite www.omroepbrabant.nl/carnaval voegt Omroep Brabant weer een nieuwe loot toe aan de reeks van gepubliceerde themasites. Ook deze site is gerealiseerd met het Integrace Content Management Systeem. Eerder verschenen onder meer al sites over de Olympische Spelen (Athene 2004), het TV-programma FC Brabant en over Zestig jaar bevrijding.

Uiteraard vergt het grafisch ontwerp van een site en het produceren van de inhoudelijke informatie nog steeds de nodige inspanning van de redactie. Het technisch realiseren van een site kost echter minder dan een half uur. Techniek is in het publicatieproces dan ook geen enkele belemmering meer voor Omroep Brabant.

Omroep Brabant hanteert het Integrace Content Management Systeem voor alle publicaties op internet en intranet. Daarnaast voedt het systeem ook Teletekst op TV, en biedt het aan Content Syndicators middels RSS-feeds de nodige content aan. Met de faciliteiten voor het genereren van themasites biedt het systeem Omroep Brabant en andere gebruikers nu nog meer flexibiliteit in publiceren.