www.ugsplm.nl live!

Integrace's SiteManager wordt nu ook ingezet door UGS, leverancier van topproducten op het gebied van PLM en CAD...

UGS PLM Solutions, een fusie van UGS en SDRC, is momenteel markleider op het terrein van product lifecycle management. Binnen de Benelux is UGS al 25 jaar nummer 1 met CAD/CAM/CAE en PDM oplossingen. Het bedrijf werkt nauw samen met zijn klanten bij het creëren van oplossingen om het innovatie proces naar een digitale omgeving te transformeren en daarmee het PLM concept gestalte te geven. Tot de klantenkring behoren gerenommeerde bedrijven als ASML, DAF Trucks, Philips, Picanol, Samsonite, Donaldson, Sadef en Vitalo.

Inmiddels is de nieuwe site van het verkoopkantoor van UGS in de Benelux volledig operationeel. Deze site (met adres www.ugsplm.nl) is gerealiseerd door Integrace en draait volledig op het Integrace CMS Sitemanager. UGS kan zelfstandig de structuur van de site wijzigen en de inhoud van alle pagina's aanpassen. Daarnaast wordt het CMS gbuikt voor het produceren van electronische nieuwsbrieven.

Met Sitemanager is een forse stap vooruit gezet ten opzichte van het oude systeem en de oude site, beide afkomstig van EDS.