Goudsmit Magnetics bereikt klant met nieuwe responsive website en online catalogus

December wordt bij Integrace ook wel “oplevermaand” genoemd. Ook Goudsmit is sinds vorige week overgegaan op een gloednieuwe website, die een totaal nieuwe look gekregen heeft én responsive is.

Goudsmit Magentics live met nieuwe website

Wat klinkt als een kleine vraag werd uiteindelijk een groot en boeiend project. Goudsmit Magnetics is sinds 1959 een van de meest vooraanstaande magneetproducenten ter wereld. Vanuit het hoofdkantoor in Waalre vindt de ontwikkeling en engineering van magneetsystemen plaats. Goudsmit is ook te vinden in o.a. Groot Britannië, Tsjechië, Duitsland, Frankrijk en zelfs in China.

Complex en uitgebreid assortiment

Het is dan ook niet gek dat deze gevestigde magneetproducent beschikt over aardig wat complexe productdata. Om te zorgen dat al deze productdata op de website gestructureerd getoond wordt, heeft Integrace het beheersysteem ProductManager ingezet. ProductManager is dé oplossing om een uitgebreid assortiment moeiteloos te beheren en biedt de ideale basis voor online catalogi met geavanceerde zoek- en filterfuncties, maar ook voor de traditionele gedrukte catalogi. Dit beheersysteem is door de medewerkers van Goudsmit zelf te benaderen.

Door de groeiende omvang van het Goudsmit assortiment, ontstond ook de vraag naar enkele uitbreidingen binnen ProductManager. Daarom is de mogelijkheid om bij producten aan te geven welke artikeleigenschappen in de artikeltabel moeten worden opgenomen toegevoegd aan ProductManager. Bij Goudsmit wordt deze functie gebruikt om op de productpagina per onderliggend artikel een artikelsamenvatting te tonen. Ook heeft het beheersysteem een HTML editor gekregen, zodat er ook contentvlakken op productpagina's kunnen worden gevuld met opgemaakte tekst. Als laastste kan bij gekoppelde documenten nu niet alleen de taal worden aangegeven, maar kan ook worden ingesteld dat het document in alle talen zichtbaar dient te zijn.

Technische afwerking

Het project is van start gegaan in samenwerking met Vormkracht10.nl, die voor de nieuwe look en feel van de website heeft gezorgd. Opgezet met Bootstrap als framework is Integrace vanuit daar verder gegaan met het opbouwen van meer dan 10 op maat gemaakte templates.

Voor de content in de website, neem als voorbeeld de pagina Over Goudsmit, of Kennisbank, is het content management systeem SiteManager CMS ingezet. Deze bovengenoemde reeks aan templates zijn uiteraard beschikbaar in SiteManager CMS.

De website is te vinden op www.goudsmitmagnetics.com en werkt uiteraard op elk device.

Goudsmit bereikt klant met nieuwe responsive website en online catalogus