Integrace verwelkomt nieuwe EZ-shops Van der Peijl en Kooning Schiphol

Er zijn weer nieuwe EZ-shops in ontwikkeling. Binnenkort zullen Van der Peijl en Kooning Schiphol hun gloednieuwe webshops in gebruik nemen, waarbij hun productdata direct opgehaald wordt uit EZ-base. Met geavanceerde filteropties, en krachtige zoekfuncties van de EZ-shop is het voor klanten gemakkelijk om de juiste producten te vinden in de webshop.

Logo Van der Peijl   

Van der Peijl Groep is onderdeel van de BMG Holding. Waar onder anderen ook de bekende bedrijven Bo-Mij en Bo-Rent onder vallen. De groothandelsketen Van der Peijl Groep heeft in totaal 12 vestigingen in Zeeland, Brabant, en Zuid-Holland. Met het zeer uitgebreide assortiment, met meer van 160.000 artikelen, bedient Van der Peijl haar brede klantenkring vanuit verschillende voorraad vestigingen. Met realisatie van de EZ shop zal Van der Peijl deze klantenkring online nóg beter kunnen bedienen. 

Logo Kooning Schiphol B.V.

Kooning Schiphol B.V. s een groothandel in ijzer- en metaalwaren, en verwarmingsapparaten. In het fysieke magazijn, gelegen in Schiphol Noord, kunnen professionals terecht voor alle soorten gereedschappen, kleding, schoenen, sleutels, ijzerwaren en andere artikelen voor de de bouw en industrie.

Ook Kooning zal haar klanten in de toekomst gaan bedienen met een EZ shop. Omdat alle productdata al in EZ-base staat is deze snel te realiseren. Een belangrijke feature voor deze B2B shops is dat ze zullen beschikken over geavanceerde filteropties. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk zoeken in de uitgebreide assortimenten van deze groothandels. Ook zijn er “snel bestellen” opties, waarmee klanten enkel het artikelnummer in hoeven te typen om artikelen te bestellen.