Restaurant Boreas wordt restaurant Sabero, inclusief een nieuwe website

De topgastronomen Nico en Sonja Boreas sloten in 2016 de deuren van hun tweesterrenrestaurant Boreas. Ze hebben een nieuwe uitdaging gevonden in Roermond, met Restaurant Sabero. Een nieuw restaurant, een nieuwe kaart en uiteraard ook een nieuwe website.

Restaurant Sabero opende in april haar deuren, en uiteraard mocht toen ook de nieuwe website worden gepresenteerd. Bezoekers van de website van Restaurant Boreas worden voortaan doorgestuurd naar de nieuwe website, zodat de culinaire klanten van Restaurant Boreas nu weer hun hart kunnen ophalen bij de smakelijke kaart van Restaurant Sabero. 

Top uitstraling voor een top restaurant 

Belangrijk voor de website was de uitstraling. Een professioneel en strak design dat past bij een restaurant van een dergelijk kaliber. Met uiteraard een plaats voor mooie gerechten foto’s, want dat is precies het unique selling point van Sabero.

Zoals te zien in de afbeelding is de website van Restaurant Sabero volledig responsive. De website is dus geschikt voor weergave op zowel desktops, als tablets en smartphones. Op de kleinere beeldschermen wordt de website weergegeven met een hamburger-menu. Dit hamburger-menu klapt uit wanneer erop geklikt wordt, zodat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de beperkte ruimte op kleinere schermen. 

Responsiveness van website restaurant Sabero

Reserveringstool Resengo

Op de website kan nu ook online gereserveerd worden via de reserveringstool van Resengo. Belangrijk hierbij was dat de culinaire bezoekers van Sabero ook nog steeds de mogelijkheid zouden hebben om telefonisch te reserveren. De online tool is dus een extra service naar de klanten, maar zij mogen zelf kiezen wat zij het prettigste vinden.

Een andere nieuwe tool is de mogelijkheid om dinerbonnen aan te schaffen voor diner of lunch bij het restaurant. Ook dit kon gerealiseerd worden met behulp van Resengo. De tool is middels een iframe in de website geïntegreerd.

door Marlieke van Velthoven

14 april 2018