AMI kiest voor CatalogueManager

AMI, leverancier van aluminium bouwbeslag, gaat zijn papieren catalogus volledig geautomatiseerd genereren met Catalogue Manager...

AMI BV levert aluminium bouwbeslag. Producten die dagelijks in handen genomen worden door miljoenen mensen, in Nederland maar ook daarbuiten. Hierbij wordt zowel via inkoopcombinaties als aan groothandels geleverd. Als belangrijk communicatiemiddel vertrouwt AMI op haar papieren catalogus, een handzaam boek met daarin een selectie uit het totale assortiment. Maar ook Internet ziet AMI als een steeds belangrijker medium om productinformatie uit te wisselen met prospects en afnemers.

Catalogue Manager zal door AMI allereerst worden ingezet voor de aanlevering van alle assortimentsgegevens in electronische vorm aan enkele van haar belangrijke afnemers, en voor generatie van vrijwel alle commerciele materialen. Het is de intentie om Catalogue Manager in te gaan zetten als dé centrale productendatabase. Hierin zal niet alleen alle commerciele informatie worden opgeslagen, maar ook alle informatie (artikelstamgegevens) die gebruikt worden in het ERP-systeem.