Otto implementeert CatalogueManager

Een centraal systeem voor de generatie van (electronische en papieren) catalogi, in alle Europese talen, voor diverse merken...

De Otto groep van bedrijven is wereldwijd marktleider op het gebied van afvalcontainers. Met meer dan 50 miljoen containers in gebruik en een actieve aanwezigheid in meer dan 40 landen is Otto een speler van formaat.

Otto levert zijn producten onder diverse merknamen. Bekend zijn Citec (marktleider in Frankrijk), PWS (idem in Scandinavië), Rheinwerk (in Duitsland), en natuurlijk Otto zelf. De diverse merken opereren elk in meerdere landen.

Om tot meer kruisbestuiving en cross-selling te komen is nu het volledige productassortiment onder beheer van CatalogueManager gebracht. Alle sales- en marketing medewerkers hebben via een electronische catalogus op het intranet toegang tot alle productgegevens en commerciële materialen.

Met de krachtige faciliteiten van CatalogueManager is Otto is staat om uit één centrale database electronische catalogi te produceren voor de diverse merken. Elke catalogus is daarbij vormgegeven in de huisstijl van het desbetreffende merk en beschikbaar in alle relevante talen. De catalogi vormen de kern van de websites van de diverse merken. Voor het beheer van deze websites wordt verder Site Manager ingezet.

In een volgende fase van het project zal Otto CataloguePublisher in gaan zetten voor de 'on-demand' generatie van drukwerk, zoals product flyers en (klant-specifieke) catalogi.