Sponsorovereenkomst met ELTV

Na hockeyclub Oranje Zwart en tennisvereniging WLTV sponsort Integrace nu ook de Eindhovense Lawn Tennis Vereniging ELTV...

ELTV, de Eindhovense Lawn Tennis Vereniging, is met meer dan 1000 leden één van de grotere verenigingen van Nederland. De club is opgericht in 1929 en bestaat dus inmiddels ruim 75 jaar. Naast het puur recreatieve tennis richt ELTV zich ook op prestatietennis met de Stichting Toptennis ELTV.

Onder de nu afgesloten sponsorovereenkomst gaat Integrace ELTV ondersteunen bij de aanwezigheid op internet. Op 1 april  zal een geheel vernieuwde website worden gepresenteerd. Deze zal niet alleen qua vormgeving beter aansluiten bij de nieuwe huisstijl van ELTV, maar ook fors zijn uitgebreid ten aanzien van de faciliteiten voor de leden. Daarnaast wordt de site zeer eenvoudig onderhoudbaar met Site Manager, het Integrace Content Management Systeem.

Deze sponsorovereenkomst is er één in een al wat langere reeks. Integrace is al sponsor van hockeyclub Oranje Zwart en tevens van de Waalrese Lawn Tennis Vereniging WLTV.