Santino kiest voor Catalogue Manager

Santino sluit aan bij de reeks van ondernemingen die recent hebben besloten om Catalogue Manager te implementeren...

Integrace ontwikkelt een uitgebreide electronische catalogus voor Santino, actief op het gebied van promotionele kleding en bedrijfskleding. Santino is een onderdeel van Vespo, de grootste Nederlandse leverancier van textiel in de business-to-business markt.

Integrace heeft de opdracht mogen ontvangen om een nieuwe site te ontwikkelen voor de drie merken waarmee Santino actief is. De kern van deze site wordt gevormd door een uitgebreide catalogus. Voor Santino klanten zal de site ook bestelmogelijkheden omvatten. Bestellingen zullen automatisch worden ingelezen in het back-office systeem van Vespo, Omnivers.

De catalogus zal volledig worden onderhouden met Catalogue Manager, Integrace's product voor product data management en publicatie van catalogi en product flyers.

Santino sluit hiermee aan bij de reeks van ondernemingen die recent hebben gekozen voor Catalogue Manager. De belangrijkste redenen voor het succes van dit product zijn de geavanceerde technologie, de zeer grote flexibiliteit, de solide architectuur en de uitgebreide doorgroeimogelijkheden op het gebied van product data management.