Santino Catalogus live

Een nieuwe site en elektronische catalogus op basis van Catalogue Manager, Integrace's leidende product op het gebied van multi-channel publishing...

Santino is actief op het gebied van promotionele kleding en bedrijfskleding. Het bedrijf voert een drietal lijnen/merken: Santino, Matterhorn en (sinds kort) Starworld. Santino is een onderdeel van Vespo, de grootste Nederlandse leverancier van textiel in de business-to-business markt.

Voor deze leidende leverancier is door Integrace een geheel nieuwe site (www.santino.nl) ontworpen en gerealiseerd. De kern van deze site wordt gevormd door een uitgebreide catalogus. Voor Santino klanten zal de site op korte termijn ook  bestelmogelijkheden gaan omvatten. Bestellingen zullen automatisch worden ingelezen in het back-office systeem van Vespo, Omnivers.

De catalogus wordt volledig onderhouden met Catalogue Manager, Integrace's product voor product data management en publicatie van catalogi en product flyers.

Santino sluit hiermee aan bij de reeks van ondernemingen die recent hebben gekozen voor Catalogue Manager. De belangrijkste redenen voor het succes van dit product zijn de geavanceerde technologie, de zeer grote flexibiliteit, de solide architectuur en de uitgebreide doorgroeimogelijkheden op het gebied van product data management.