Integrace realiseert website en extranet voor snelst groeiende bedrijf van Brabant Welten

Snelst groeiende bedrijf van Brabant kiest Integrace als full-service leverancier voor internet en intranet

Welten is marktleider in het op interim-basis beschikbaar stellen en opleiden van professionals voor banken en verzekeraars. Wat in 1992 werd opgericht als opleidingsinstituut voor het bank- en verzekeringswezen is uitgegroeid tot een brede dienstverlener binnen de branche. Welten telt inmiddels meer dan 900 medewerkers en is actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Het succes van Welten en haar oprichter Cees Welten werd in 2005 meerdere malen bekroond. Cees Welten ontving de BOV-trofee - een jaarlijkse onderscheiding voor de ondernemer met de beste ondernemersvisie in Zuidoost-Brabant. Daarnaast werd Welten winnaar van de category services tijdens The Entrepreneur of the Year verkiezingen 2005.  Het bedrijf behoort tot de snelst groeiende ondernemingen in de markt en denkt nog voor 2007 de duizendste werknemer in dienst te nemen.

Wij zijn bijzonder trots dat Welten Integrace heeft geselecteerd als full-service leverancier op het gebied van internet en extranet. De bouw van een nieuwe site is vrijwel voltooid en inmiddels is de eerste fase van een omvangrijk extranet welhaast gecompleteerd. De inzet van Integrace's CMS Site Manager V5 maakte het mogelijk om dit binnen een bijzonder kort tijdsbestek te doen.