Omroep Brabant implementeert Site Manager v6

Omroep Brabant verhoogt flexibiliteit met CMS upgrade

Omroep Brabant is in alle opzichten de grootste regionale omroep in Nederland. Dagelijks luisteren zo'n 300.000 Brabanders naar 'hun' omroep en kijken ruim 500.000 personen naar de tv-programma's. De website van de omroep – www.omroepbrabant.nl - trekt maandelijks gemiddeld 600.000 bezoekers.

De Omroep Brabant website is ontworpen en gebouwd door Integrace. De site wordt beheerd door een forse redactie, die daarvoor gebruik maken van Integrace’s CMS Site Manager.

Om het sterk groeiende bezoekersaantal op een goede manier af te kunnen handelen wordt de Omroep Brabant site voortdurend technisch geoptimaliseerd. In 2006 heeft een grondige revisie plaatsgevonden van de site zelf, waarbij in feite de site met behoud van vormgeving volledig is herbouwd. De volgende optimalisatieslag lag in een upgrade van het CMS naar de laatst beschikbare versie. Ook deze slag is recent afgerond, en Omroep Brabant maakt inmiddels gebruik van de laatste versie van het CMS Site Manager.

Met deze technische wijzigingen heeft Omroep Brabant een uitstekend platform gecreëerd om nieuwe functionaliteiten en wijzigingen in vormgeving zeer snel te kunnen implementeren. In 2007 mag u dus nog het nodige verwachten op dat vlak.