Solide resultaten Integrace

In 2007 heeft Integrace BV, de ontwikkelaar van Site Manager CMS, weer een omzetgroei kunnen realiseren van 20%. Alle werkgebieden hebben hierbij bijgedragen aan deze groei.

Op productgebied waren vooral SiteManager en de Competentie Monitor (www.competentie-monitor.nl) bijzonder succesvol. Daarnaast hebben ook onze producten op het gebied van elektronische catalogi, webwinkels en outputbewerking een solide groei doorgemaakt.  

Op het gebied van projecten heeft Integrace in 2007 enkele grote projecten succesvol af kunnen ronden. Hiertoe behoren onder meer de implementatie van een volledig nieuwe vormgeving voor de Omroep Brabant portal, en de afronding van software voor de productie van complexe gedrukte productcatalogi voor Walraven BV. Daarnaast is een groot aantal website en intranet projecten uitgevoerd. 

Voor 2008 voorzien wij een voortzetting van deze groei. Hierbij zal de focus blijven liggen op ontwikkeling en implementatie van onze content management producten en op onze gereedschappen voor competentie management.