Online communicatie en e-commerce

Integrace levert totaaloplossingen voor online communicatie en online commerce. Met onze content management producten realiseert u één centrale opslagplaats voor al uw content, die u vervolgens publiceert op uw websites en apps. En met onze e-commerce producten wordt zakendoen op internet eenvoudiger dan ooit. Of u nu uitsluitend lokaal zaken doet of juist wereldwijd - wij hebben een passende oplossing. 

Totaaloplossingen: content beheer & presentatie op alle devices

 

Uw klant gebruikt al lang niet meer uitsluitend een desktop of laptop om uw website te bezoeken. Het gebruik van mobiele apparaten groeit razendsnel, en het wordt steeds belangrijker om ook op die platformen een optimale ervaring te creëren. Met een responsive site heeft u één website, die zich qua layout automatisch aanpast aan het apparaat waarop de website wordt bekeken. Met onze responsive oplossingen bestelt uw klant uw producten 's avonds op de bank via een smartphone dus net zo makkelijk als overdag via de laptop.

 

responsive delivery


content use

 

Websites komen, als we een beetje mogen generaliseren, in twee smaken. Traditioneel is de belangrijkste doelstelling online communicatie. Maar in een steeds groter aantal branches ontwikkelen sites zich tot een online verkoopkanaal. Met onze e-commerce oplossingen bent u daar 100% klaar voor. 

 Content Management, en voor webshops vooral ook Product Data Management, is de basis voor al uw websites en webshops. Met een goede content management oplossing beheert u al uw content op één plaats, zodat u dubbelingen en mogelijke inconsistenties vermijdt. Een goede oplossing is daarnaast flexibel, zodat deze geen keurslijf gaat vormen en naadloos met uw organisatie kan meegroeien. De Integrace content management oplossingen zijn gebouwd met flexibiliteit als vertrekpunt, en voldoen dus 100% aan de behoeftes van een "agile" organisatie.

content management

U zoekt een winnende oplossing voor online communicatie of
e-commerce?

Praat eens met Integrace. We bijten niet ;-).