Over ons

Integrace ontwikkelt geavanceerde producten voor content beheer en e-commerce, en levert online marketing/sales oplossingen op basis van deze producten.  Onze missie: zorgen dat onze klanten hun doelstellingen op internet-gebied meer dan behalen. Onze aanpak daarbij: telkens net een stapje meer zetten dan gevraagd.

 

Integrace is opgericht in het jaar 2000, zo ongeveer op het moment dat de internet zeepbel uit elkaar spatte. Vele jaren na dato bestaan wij niet alleen nog steeds, maar kunnen we bogen op prachtige klanten, mooie projecten, en innovatieve producten.

De basis voor dit succes en onze continuïteit ligt, naar onze vaste overtuiging, in onze klantfocus. U staat op de eerste plaats of zelf nog wat daarboven. Dat merkt u, en dat leidt tot langlopende samenwerkingen die voor beide partijen profijtelijk zijn.

Minstens even belangrijk als klantfocus is onze focus op nieuwe technologie en de mogelijkheden die dat u biedt. Integrace zag al vroeg dat zoekmachines een steeds belangrijker rol gingen spelen voor onze klanten, en zoekmachine-optimalisatie en zoekmachinemarketing is een belangrijk en integraal onderdeel van onze producten en projecten. En iets recenter heeft de opkomst van mobiele platformen en daarmee samenhangend, Responsive Web Design, een soortgelijke impact op onze dienstverlening. 

Integrace onderscheidt 2 werkgebieden: Productontwikkeling en Projectuitvoering.

 

Een kijkje bij Integrace

Een kijkje bij Integrace
Een kijkje bij Integrace
Een kijkje bij Integrace

Een kijkje bij Integrace
Een kijkje bij Integrace
Een kijkje bij Integrace

Productontwikkeling

In onze productontwikkeling richten wij ons op de realisatie van standaard systemen en geavanceerde bouwstenen voor oplossingen op het gebied van online marketing & sales. Ons productassortiment omvat de volgende producten:

 

 

  • SiteManager CMS: een systeem voor content beheer en content distributie
  • ProductManager/CatalogueManager:  software voor beheer van complexe productdata en grote/gevarieerde productassortimenten
  • ShoxlPro: een software platform voor de realisatie van grote en geavanceerde webshops
  • Shoxl Webshops: een volledig standaard webshop, gericht op de kleinere webshop
  • PrintManager: software voor de productie van PDF-output
  • Overige componenten en online diensten ( SitePublisher, Solr Site Search, DropToPrinter)

 

In samenhang leveren deze oplossingen een complete basis voor de realisatie van state-of-the-art sites en shops. 

Een belangrijk vertrekpunt in onze productontwikkeling is de gedachte dat functionaliteiten die veelvuldig nodig zijn waar mogelijk slechts éénmalig ontwikkeld worden, zodat zij  vervolgens kunnen worden hergebruikt in alle projecten. Dit bevordert de kwaliteit, doordat componenten op vele plekken worden ingezet, getest en verbeterd. Daarnaast kunnen wij snel en goedkoop werken, doordat we beschikken over standaard bouwblokken en systemen die niet opnieuw ontwikkeld hoeven te worden.

Een tweede, even belangrijk punt is gelegen in aanpasbaarheid, uitbreidbaarheid en flexibiliteit, mét behoud van het standaard karakter. Onze software componenten zijn configurabel, zodat dezelfde component kan worden ingezet voor vele klanten en doeleinden. Wij willen onze klanten de voordelen geven van standaard componenten, zonder dat deze een knellend keurslijf worden.

Al onze oplossingen zijn cloud-based, en gerealiseerd volgens de laatste inzichten en met innovatieve tools. Onze focus ligt hierbij vrijwel volledig op Microsoft .NET.

Onze producten worden geleverd via een netwerk van partners, die deze producten inzetten als onderdeel van hun eigen aanbod - en door Integrace zelf. 

 

Projectuitvoering

In onze projecten richten wij ons op de realisatie van oplossingen van online communicatie en e-commerce. Hierbij baseren wij ons op onze eigen producten en bouwblokken, die het zoals al gemeld mogelijk maken om zeer snel en kostenefficiënt te ontwikkelen. Projectuitvoering komt daardoor in veel gevallen neer op het inrichten/instellen van producten. 

Uiteraard heeft elk project klantspecifieke elementen in zich, bijvoorbeeld op het gebied van vormgeving en layout, maar ook vaak op het gebied van functionaliteiten. Integrace heeft alle disciplines voor de succesvolle uitvoering van projecten onder het eigen dak. Wij leveren consultancy, webdesign en websiterealisatie, maar ook ondersteunende diensten als hosting en contentproductie.