Partners

Onze producten vormen de basis voor veel succesvolle websites en webshops. Deze worden ontwikkeld door Integrace zelf en door onze partners. Wij kennen verschillende soorten partners: Business Partners, Value Added Resellers, en Systems Integrators.

Business Partner

Een Integrace Business Partner levert leads aan, maar speelt in het verdere traject verder geen of een kleine rol. Zowel het commerciele traject als de techniek worden volledig ingevuld door Integrace. Wanneer een aangedragen lead resulteert in een concrete opdracht ontvangt de partner een partner fee. Deze fee start bij 10% en kan oplopen tot 20%. 

Value Added Resellers (VARs)

Een Value Added Reseller (VAR) voegt zelf waarde toe aan het project. Integrace speelt een rol op de achtergrond. Het commerciele traject wordt ingevuld door de VAR, die ook het gezicht naar de klant is. facturering vindt plaats naar de VAR, die zelf projectfacturen stuurt naar de klant. Typische voorbeelden van deze vorm van samenwerking zien we met reclamebureaus en marketing communicatiebureaus. Het bureau richt zich dan op vormgeving, en de technische realisatie wordt neergelegd bij Integrace. Een Value Added Reseller ontvangt een korting op onze listprijzen die start bij 20% (vanaf de tweede afgenomen instantie) en kan oplopen tot 40%. 

Systems Integrators

Een Systems Integrator integreert SiteManager CMS volledig in de eigen offering naar de markt. Integrace levert uitsluitend het CMS, en de Systems Integrator realiseert de websites en applicaties die daarop aansluiten. Deze vorm van samenwerking is vooral geschikt voor webbureaus en automatiseringsbureaus die zelf Microsoft .Net kennis in huis hebben, en een CMS zoeken dat in dezelfde technische omgeving is gerealiseerd. Een Systems Integrator kan kortingen op onze listprijzen ontvangen die starten bij 20% (vanaf de tweede afgenomen instantie) en kunnen oplopen tot 60% (bij structurele samenwerking en grote aantallen klanten).

Wilt u partner worden? Neem dan contact met ons op!