Online communicatie met effect

Integrace realiseert succesvolle websites en portalen voor bedrijven met serieuze online ambities. Uw online doelstellingen staan gedurende het totale ontwikkeltraject, én daarna, ingebrand op ons netvlies (ja het doet pijn maar we hebben het er voor over). Met onze oplossingen zetten we telkens nét een stapje verder dat u succesvol maakt en onderscheidt van uw concurrentie.

 

Online communicatie en online marketing is een vak. Je doet het er niet zo maar even bij. U weet het, wij weten het. In Integrace vindt u een partner die u ondersteunt en die de kennis en capaciteit inbrengt die in uw organisatie even niet voorhanden is.

Wij helpen u om heldere doelstellingen te formuleren, realiseren oplossingen die uw verwachtingen overtreffen, en helpen u ook na oplevering van een project om de resultaten te analyseren en te optimaliseren.


Websites, portalen, extranetten en intranetten

Websites & Portals

Een goede website is, pagina voor pagina, gericht op maximalisatie van de opbrengst voor uw onderneming of organisatie. Een goede website werkt met meetbare en concrete doelstellingen op het gebied van bezoek, aanvragen of verkopen. Een goede website kost wat, maar financiert zichzelf.

Integrace ontwikkelt websites met een maximaal rendement voor uw organisatie. Nooit zomaar een website om de website dus, maar een instrument dat cruciaal is voor het succes van uw online communicatie.

Extranet & Intranet

Een extranet is een besloten deel op uw website, dat uitsluitend toegankelijk is voor uw partners, prospects of klanten. Een intranet is een besloten deel van uw website dat is gericht op uw medewerkers, of een website die uitsluitend toegankelijk is voor uw medewerkers omdat deze in uw eigen netwerk draait.

Extranet of Intranet – Integrace levert systemen die u helpen om (soms strikt) vertrouwelijke informatie op een efficiënte en kosteneffectieve wijze te delen met anderen.

Koppelingen

Websites, en zeker extranetten en intranetten, zijn geen eilandjes meer. Zij geven toegang tot de informatie uit allerhande back-office systemen, zoals CRM, HR en ERP applicaties. Ze voeden die applicaties met de data die bezoekers invoeren. En ze verspreiden informatie actief naar uw doelgroep, onder andere via social media.

Websites worden dus “hubs” in een netwerk van informatiestromen. Integrace helpt u om die stromen vorm te geven en te implementeren.

 

Ontwikkelplatform van wereldklasse

Al onze oplossingen zijn gebaseerd op een standaard ontwikkelplatform. Dit platform legt een solide fundament voor portals, webshops en mobiele applicaties. Door gebruik te maken van standaard componenten kunnen oplossingen zeer snel worden gerealiseerd,en kan hoogwaardige kwaliteit worden geleverd doordat componenten zich al uitgebreid bewezen hebben. Of kortweg: kan hoge kwaliteit worden geleverd, in een korte doorlooptijd, en tegen relatief zeer beperkte kosten.

 

  • Content Management. Alle Integrace oplossingen zijn gebaseerd op SiteManager CMS. Dit content management systeem is zeer flexibel, volledig configurabel, bestand tegen zeer hoge belasting, robuust en betrouwbaar. SiteManager heeft zijn waarde bewezen in talloze webtoepassingen.
  • Content Publicatie. Content beheer en content publicatie zijn strict gescheiden in onze oplossingen. U beheert informatie op één centrale plaats (SiteManager CMS), van waar uit u deze informatie publiceert op uw website(s), mobiele toepassingen en eventueel zelfs op papier.
  • Social Media Integratie. Ons ontwikkelplatform omvat standaard componenten waarmee u de informatie op uw site eenvoudig doorzet naar de belangrijkste sociale media. Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen op de voet, zodat we snel kunnen inspelen op de tomeloze ontwikkelingen op dit gebied
  • Google optimalisatie. In al onze oplossingen besteden we uitgebreide aandacht aan de zichtbaarheid van uw site binnen Google en andere zoekmachines. Hiervoor zetten we speciale componenten in die er voor zorgen dat onze sites en shops vrijwel zonder uitzondering te vinden zijn op de eerste resultatenpagina van Google en andere zoekmachines.

 

Internet oplossingen die grenzen verleggen

We weten het, we zijn niet de enige die actief is op het gebied van website-ontwikkeling. Maar we onderscheiden ons wel. Heel kort gezegd, als het een beetje moeilijk wordt (qua concept of techniek) dan zijn wij uw man/vrouw. Of om u nog een beetje concreter op weg te helpen: in de volgende situaties moet u zeker eens even contact met ons opnemen.

 

Uw website kost geld, maar u heeft eigenlijk geen idee van de opbrengsten en het rendement. U wilt best investeren, maar waar is de business case?
Het beheersysteem onder uw website is complex, out-of-date of de leverancier is over de kop gegaan. U moet iets nieuws!
 
U heeft de absolute zekerheid nodig dat uw website c.q. extranet hackers-bestendig is.
Er moeten koppelingen worden gelegd met back-office systemen, zodat uw klanten toegang hebben tot hun data of die systemen rechtstreeks kunnen voeden.
Uw bedrijf groeit , het aantal te ondersteunen talen groeit, het aantal merken neemt toe.
 
Het mobiele platform wordt steeds belangrijker voor u, en van het idee van één website voor alle platformen wordt u direct enthousiast.
Betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw site is cruciaal; downtime kost direct veel geld en levert reputatieschade op.
 
U zoekt een systeem dat uitbreidbaar en aanpasbaar is, en waarmee u net zo snel schakelt als dat uw marketing afdeling doet.
Zichtbaarheid binnen Google is belangrijk voor u, en u zoekt een website die het onderste uit de kan haalt als het gaat om hoog te scoren in Google.

Kies voor helderheid en online rendement.

Partner met Integrace.