Hoenderdaal Fasteners

Hoenderdaal Fasteners is een leverancier van oplossingen in bevestigingstechniek. De klanten van Hoenderdaal kunnen hun producten snel bestellen via de Hoenderdaal app op hun smartphone.

De Shoxl WebApp voor Hoenderdaal is een webapplicatie van hun productencatalogus, waarin gemakkelijk gezocht en besteld kan worden. De catalogus is zo ingedeeld, dat wanneer men erdoorheen navigeert, de klant altijd binnen 5 stappen bij het juiste product is. Dit doel wordt bereikt door de classificaties niet dieper dan 5 te maken, en daarnaast ook door een logische indeling van de productcategorieën.

Met deze applicatie kunnen klanten hun producten bestellen via hun smartphone. Een extra feature hierbij is de barcode scanner. Deze scanner zorgt ervoor dat klanten vanuit hun magazijn direct de producten kunnen bestellen die op dreigen te raken, door enkel de barcode van het product te scannen. Ook is de barcode scanner te gebruiken op barcode lijsten, een moderne versie van de papieren product catalogus.

De productdetails van het gescande artikel verschijnen direct op de smartphone, en het product kan direct worden besteld. Er kunnen in één keer meerdere barcodes worden gescand en worden toegevoegd aan de bestellijst. 


Tags