Internet oplossingen voor online rendement 

Integrace levert totaaloplossingen voor online communicatie en online zakendoen die u helpen om een leidende positie in uw markt te behalen en te behouden. We doen de dingen nét even anders dan anderen. Net als onze klanten.


Hetzelfde doen als alle anderen levert u geen voorsprong op. U raakt op zijn hoogst niet achterop. Wij vinden dat een onaantrekkelijk vooruitzicht, en kiezen liever voor een meer eigenzinnige benadering.

Onze oplossingen voor online communicatie en e-commerce zijn gebaseerd op een eigen innovatief platform. Wij implementeren niet slaafs de producten van anderen, maar gaan dus voor een eigen aanpak. Een aanpak die ons én u in staat stelt om voorop te blijven lopen.

 

 

"Online aanwezig zijn waar je klant zich oriënteert. Een optimale ervaring, ook op smartphone en tablet. En als je de aandacht hebt: zeker stellen dat je bezoeker klant wordt. Dáár gaat het om."

 

 

Wat we voor u kunnen betekenen


Online commerce icoontje

e-Commerce

Integrace levert complete oplossingen voor online commerce. Ons state-of-the-art Shoxl e-commerce platform is gebaseerd op de krachtige technologie van Microsoft .NET, garandeert een snelle realisatie, en biedt alle ruimte voor de realisatie van specifieke wensen. 

Online communicatie

Integrace realiseert succesvolle websites en portalen voor bedrijven met serieuze online ambities. Uw online doelstellingen staan gedurende het totale ontwikkeltraject, én daarna, ingebrand op ons netvlies. Met onze oplossingen zetten we telkens nét dat stapje verder dat u succesvol maakt en onderscheidt van uw concurrentie.

 

 
Content Management

Onze content management technologie ondersteunt elk type content in elke mogelijke structuur. Hoe complex en omvangrijk uw data ook is: onze content management oplossingen bieden een geïntegreerde omgeving voor content beheer, en een ideale basis voor uw webshops of websites.

Online commerce icoontje

Responsive websites

Uw doelgroep gebruikt naast laptop/pc steeds meer mobiele apparaten om uw website/shop te bezoeken. Aparte sites ontwikkelen voor elk platform is kostbaar, en het beheer is complex. Met onze responsive oplossingen zorgt u er voor dat uw site optimaal presteert, óók bij bezoek vanaf een smartphone of tablet.