E-commerce platform voor groothandel en producent


Integrace levert complete oplossingen voor e-commerce. Onze Shoxl webshop software is gebaseerd op de krachtige technologie van Microsoft .NET, garandeert een snelle realisatie, en biedt alle ruimte voor de realisatie van specifieke wensen. Met onze e-commerce oplossingen kunt u méér dan alleen meekomen met het peloton: u kunt een koppositie gaan innemen in uw markt.

 

Shopinrichting

 

Shoxl shops zijn volledig configureerbaar, en daardoor eenvoudig inpasbaar in uw proces.

Product Management

De kern van Shoxl Shops en hét onderscheidende kenmerk: de faciliteiten voor assortiments-beheer.

Content Management

Beheer van menu-items en alle content die niet direct product-gerelateerd is.

Orderproces

 

Overzichtelijk bestelproces, dat voldoet aan alle eisen van thuiswinkel.org en conversie stimuleert.


Koppeling ERP

Integratie met back-office systemen, bijvoorbeeld voor productdata, voorraaddata en prijsdata.

Klantenportaal

Onderhoud van klantenprofiel, overzicht van orders incl orderstatus, overzicht facturen, onderhoud favorietenlijstjes.

Orderbeheer

Uw shop-back-office voor dagelijks beheer van orders en het aansturen van de logistieke verwerking.

SDK/API

Interfaces voor de integratie van systemen van derden, en voor uitbreiding / aanpassing van het standaard platform.

Waarom Shoxl e-commerce beter is 

Het Shoxl e-commerce platform is gebaseerd op jarenlange ervaring met e-business. Met Shoxl hebben we ons als doel gesteld om een platform te creëren die zijn gelijke niet kent in termen van flexibiliteit, uitbreidbaarheid en schaalbaarheid. Kortom, een platform waarmee zelfs de meest ambitieuze e-commerce ondernemer nu eens níet tegen grenzen aanloopt, maar dat naadloos meegroeit met uw online succes.

Product Data Management

De meeste webshop software gaat uit van een simpel model, waarin een product slechts enkele kenmerken heeft. In een gevarieerd assortiment hebben producten in verschillende groepen echter heel verschillende kenmerken, die de basis zijn voor bijvoorbeeld filters en artikeltabellen. Shoxl heeft daar geen enkel probleem mee.

Flexibiliteit & Aanpasbaarheid

Standaard shop software kan een snelle en goedkope start opleveren, maar een belangrijke belemmering gaan vormen voor uw groei zodra u buiten de gebaande paden wilt gaan. Met Shoxl beschikt u echter over een e-commerce raamwerk dat in elk denkbaar aspect is aan te passen aan uw wensen.

Responsive out-of-the-box

Er wordt steeds meer gezocht en gekocht via mobiele apparaten, en het is dus cruciaal dat uw webshop ook op een smartphone of tablet een uitstekende gebruikerservaring biedt. Shoxl webshops zijn "out-of-the-box" responsive: zij passen zich automatisch aan aan het apparaat waarop ze worden bekeken. Daarnaast worden ook bijvoorbeeld mobiele betaalmethoden standaard ondersteund.

Google Integratie

Zichtbaarheid in Google is cruciaal voor online succes. In al onze e-commerce oplossingen is daarom uitgebreide aandacht besteed aan zoekmachine-optimalisatie. Goed scoren in zoekmachines vergt hierdoor nauwelijks geen extra aandacht, maar is een automatisch bijproduct van shop-onderhoud.

100% Microsoft .NET

Shoxl webshop software is 100% Microsoft .NET. De architectuur is gebaseerd op de laatste inzichten; zo is de shop volledig gebouwd volgens MVC principes, en zijn alle componenten unit testbaar. Door alleen breed geaccepteerde standaarden en ontwikkelprincipes toe te passen is de software toekomstvast, én beschikt u over een brede groep ontwikkelaars die uw oplossing kunnen realiseren en onderhouden.

Robuustheid

Een webshop moet betrouwbaar zijn en, als het nodig is, een hoge piekbelasting aan kunnen. U wilt tenslotte geen business verliezen doordat uw webshop tijdelijk uit de lucht is. In de Shoxl infrastructuur zijn zeer uitgebreide maatregelen genomen om uptime en performance te allen tijde te kunnen waarmaken.

Kies voor stijgende online omzet en ROI.

Kies voor Shoxl Webshop Technologie